1- ابو داود سلیمان بن سفیان مسترق کوفى منشد درگذشته به سال 230 ه، وى آن چنانکه در «اغانى» و صفحه 205 فهرست «کشى» آمده است راوى شعر سید بود.
2- اسماعیل بن ساحر، آن چنانکه در چند جاى اغانى آمده است راوى شعر سید بود.
3- ابو عبیده معمر بن مثنى متوفى 209، 211 ه که همانطور که در اغانى و صفحه 437 جلد اوّل «لسان المیزان» است شعر سید را روایت میکرد.
4- السدرى آن طور که در صفحه 7 «طبقات المعتز» است راوى سید بود.
5- محمّد بن زکریاى غلابى جوهرى بصرى در گذشته به سال 298 ه. وى چنانکه در اخبار السید مرزبانى است، شعر سید را از حفظ میکرد و بر عبّاسه دختر سید میخواند و او تصحیح میکرد.
6- جعفر بن سلیمان ضبعى بصرى، درگذشته 178 ه. که چنانکه در اغانى و صفحه 437 جلد اوّل «لسان المیزان» است شعر سید را بسیار میخواند و اگر کسى آن را نمیپسندید براى او نمیخواند.
7- یزید بن محمّد بن عمر بن مذعور تمیمى که آن طور که در اخبار السید مرزبانى است شعر سید را روایت میکرد و با وى معاشر بود و ابو الفرج گفته است که او شعر سید را از حفظ میکرد و آن را براى ابى بجیر اسدى میخواند.
8- فضیل بن زبیر رسان کوفى که شعر سید را میخواند و براى امام صادق (ع) نیز خواند که قسمتى از حدیث آن گذشت.
9- حسین بن ضحاک، مرزبانى گفته است وى بیش از همه مردم، شعر سید را از حفظ داشت.
10- حسین بن ثابت که بسیارى از اشعار سید را روایت میکرد.
11- عبّاسه دختر سید که حافظ شعر پدر بود و چنانکه مرزبانى در اخبار السید آورده است روات، شعر سید را بر وى میخواندند و او تصحیح میکرد.
و سید را دو دختر بلند اختر دیگر بود که حافظ شعر پدر بودند و در برخى معاجم است که هر یک از آن دو، سیصد قصیده را از حفظ داشتند.
ابن معتز در صفحه 8 «طبقات الشعراء» گفته است: از سدرى آوردهاند که گفت:
سید را چهار دختر بود و هر یک از آنان 400 قصیده از شعر پدر به یاد داشتند.
12- عبد اللّه بن اسحاق هاشمى، وى چنانکه از قول مرزبانى گذشت شعر سید را جمع آورى کرده است.
13- عمّ موصلى که همان طور که به نقل از اغانى گذشت شعر سید در مدح بنى هاشم را فراهم آورد.
14- حافظ ابو الحسن الدار قطنى على بن عمر متوفى به سال 385 ه. که آن چنانکه در صفحه 35 جلد 2 تاریخ خطیب بغدادى و صفحه 359 ابن خلکان و صفحه 200 جلد 3 «تذکرة الحفاظ» آمده است حافظ دیوان سید بود.
الغدیر فى الکتاب و السنه و الادب، ج2، ص: 348